Damfotbollen har ständigt höjt ribban i takt med evolutionen och här tittar vi på den årliga tillväxten bland UEFA-registrerade länder när det kommer till deltagande, investeringar, infrastruktur och storleken på turneringar. Genom att titta på matchstatistik från Dam-VM och EM, kan vi avslöja hur damfotbollens toppnationer och spelare har utmärkt sig under åren.

dags att höja ribbanDgambling.com
Information

Turneringsrekorden för varje lag och deras spelare som deltagit i Dam-EM har samlats för att avslöja historiska trender. Både spelar- och lagstatistik för Europas bästa internationella kvinnliga lag jämförs inom ramen av följande turneringar:

1) UEFA:s Dam-EM final.

2) UEFA:s Dam-EM final och FIFA:s Dam-VM final.

3) Internationella kvinnliga FIFA-turneringar inklusive; OS, VM U-19, VM-gruppstadier, kval och finaler.

UEFA:s ligatabell innehåller matchstatistik såsom gjorda mål och antal vinster. Dessa hänvisar till varje lags prestation när de har avklarat kvalificeringsstadiet för varje turnering.

UEFA:s historiska rankingdiagram har skapats genom att tilldela varje lag inom en turnering en rangordning beroende av lagets slutplacering inom varje enskild turnering. Vinnaren av turneringen kommer att uppnå första position, och förloraren av finalen kommer få andra position. För lägre rankade lag tilldelas en rangordning baserad på hur deras poäng jämförs med andra lag i den omgången som laget uppnår i varje turnering.

”Europeiska skytteligan” är historiska målgörare inom Dam-EM:s turneringsfinaler. ”Skytteligan i EM & VM” är historiska målgörare inom UEFA:s Dam-EM och FIFA:s Dam-VM turneringsfinaler.

Interaktiva funktioner:

Det finns flera verktyg i den här tjänsten som gör att du kan jämföra lag på sätt som fotbollens styrande webbplatser inte tillåter dig att göra inom fotbollen för kvinnor men oftast alltid för män. Tjänsten introducerar också ett mer okonventionellt sätt att kunna jämföra lags sammanställda ansträngning genom varje år i turneringarna.

Sektion A – Engagemang

Informationen som visas i denna sektion har erhållits och ackumulerats från UEFA:s årliga rapporter om kvinnors fotboll över de nationella förbunden. Dessa rapporter kan också finnas här:

2013/14 Uefa Report

2014/15 Uefa Report

2015/16 Uefa Report

2016/17 Uefa Report

Sektion B – UEFA Europeiska Mästerskapen

Information om antalet deltagande lag och matchstatistik som vinster, förluster och mål har erhållits härifrån: archive.

Metoden som används här är densamma som rankningsdiagrammet. Vi ser endast till lagprestationer och turneringsattribut efter kvalificerings fasen inom varje turnering. Antalet TV-tittare som såg Dam-EM finns i följande rapporter: : 2013 Tournament Review och 2013 Fact Sheet. Uppgifterna som splittrar informationen över de nationella förbunden inom Dam-EM hittades här: 2016/17 Uefa report.

Sektion C – FIFA Världsmästerskapen

Majoriteten av uppgifterna som visas här ligger i sektionen Dam-VM På FIFA:s webbplats.

Antalet åskådare i publiken för turneringarna hittades i de arkiverade rapporterna för 1991 , 1995 1999 , 2003 , 2007 , 2011 , 2015 Dam-VM.

Antalet TV-tittare som såg Dam-VM finns i följande rapporter: 2015 , 2011 och 2007 World Cups.

FIFA Världsrankings-verktyget använder data som finns i Kvinnors världsrankning sektion På FIFA:s-webbplats.

Sektion D - Spelare

Här jämförs europeiska spelare mot varandra från hela världen. Vi tittar på deras prestanda i Dam-EM, i Dam-VM och andra FIFA-turneringar. Bästa individuella målgörare finns här: For the Women’s FIFA World Cup

For Women’s UEFA European Championships

Bädda in

För att bädda in Dags Att Höja Ribban kopiera koden nedan

Bädda in hela webbsidan med denna länk:
Kopiera till urklipp